Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatoni szórakozási lehetőségek képes leírás - Balatoni apartman.tlap.hu
részletek »

Balatoni szórakozási lehetőségek - Balatoni apartman.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatoniapartman.tlap.hu » Balatoni szórakozási lehetőségek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Balaton nyári programok 2009

Balaton nyári programok 2009

Rendezvények, programok a 2009-es nyárról. Nagyobb településenként rengeteg információval az adott éve programajánlatairól. Továbbá az oldalon Fonyódi szállások találhatóak.

Balatoni Bob - Balatonfűzfő

Balatoni Bob - Balatonfűzfő

A balatoni bobpálya Veszprémtől 10 km-re a Balaton északi partján Balatonfűzfő egyik legszebb erdei területén, a város központjától ~500 méterre helyezkedik el. A pálya 2001. augusztus óta - egész évben működő - kedvelt kirándulóhelyévé vált a környékre látogató családok, kiránduló csoportok, turisták számára. Tulajdonosa és üzemeltetője a Balatoni Bob Kft. A 20.000 m&up2; alapterületen fekvő létesítmény legmagasabb pontjáról csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Továbbá izgalmas szórakozást nyújt a pálya mellett felépített SERPA KALANDPARK. Tavasztól a pálya területén büfé működik, nyáron koktélbár és zenés szórakozóhely fogadja az idelátogató kedves vendégeket.

Balatonon Hajózás

Balatonon Hajózás

A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több, mint 150 év alatt cégünk a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és vitorláskikötők üzemeltetése. A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 24 motoros személyhajó és egy 25 fő befogadóképességű vitorlás bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik. A legtöbb kirándulóhajó a Tihanyi-félsziget és a badacsonyi borvidék nevezetességeinek megtekintésére szállítja utasait. A menetrend szerinti járatokon kívül sétahajók, diszkóhajók és igény szerint különhajók indulnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére. A hajóparkunk összetétele lehetővé teszi akár több száz fős rendezvények lebonyolítását teljeskörű vendéglátással is.

Black Magic Disco - Balatonmáriafürdő

Black Magic Disco - Balatonmáriafürdő

A tulajdonos fejében elöször 1994-ben fogalmazódott meg egy minden tekintetben tökéletes klub felépítésének ötlete. Erre a célra Balatonmária tökéletes terepnek bizonyult. 1995 nyarán már sikerült is véghez vinnie tervét. A Black Magic első alkalommal 1995 június 1.én nyitotta meg kapuit a vendégsereg elött. Az első évben a zenét Sterbinszky és Liink szolgáltatta.

Borfesztiválok - Zala megyében

Borfesztiválok - Zala megyében

A Zalai Borút Egyesület már hét éve várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé. A Zalai Borút Egyesület tagjai: borosgazdák, szőlősgazdák, érdekvédelmi- és civilszervezetek, önkormányzatok. A Zalai Borvidék Balatonhoz közelebb eső termőterülete a Balatonmelléki körzet: a Zala völgye, a Kisbalaton környéke és Zalaszentgrót, Zalakaros városok. A Muramenti körzet pedig, a szlovén és horvát határ mentén Lentitől, Letenyén keresztül Nagykanizsáig húzódik. A Zalai borúton található szolgáltatások, vendéglátóhelyek, éttermek, kellemes hegyi hajlékok, falusi szálláshelyek, termálfürdők környékén (Zalakaros, Lenti, Letenye, Kehidakustány, Zalaszentgrót) pedig hotelek, panziók, lankás szőlőhegyeinken szép pincékben, présházakban a borkóstolók, pinceszerek nyújtanak kikapcsolódást, kellemes élményeket.

Cafe Molo - Siófok

Cafe Molo - Siófok

A Café Móló Siófokon az Aranyparton található. Közvetlen a vízparton elhelyezkedő éttermet, és teraszát autóval és gyalogosan egyaránt könnyen megközelíthetjük. Az étterem előtt található Siófok egyetlen homokos strandja. Ha eljön hozzánk, növényektől túlburjánzó, naplementés, vízpanorámára látó életképben gyönyörködhet egy színes koktél mellett. A falak, berendezési tárgyak bátor színhasználata az igazi tengerparti plage, terasz hangulatát kelti még a kritikus szemlélőben is. Olyan helyen töltheti szabadidejét a betérő, ahol kultúráltan szórakozhat, de a vidámság a hepaj, a lendület sem hiányzik a kelléktárból, vendégünk mégis úgy érezheti, hogy színvonalas - és szerencsés - választás részese. A koptatott terrakotta és a sötétokker színek jól fémjelzik a - meglepő módon - egyszerre keveredő mexikói, spanyol, olasz és délparti hatásokat, meghökkentő felületekkel, a kék-fehér közhelye nélkül.

Flört Disco - Siófok

Flört Disco - Siófok

Vannak, akik számára csak egy-egy varázslatos pillanatot jelentettünk eddigi életükből, de léteznek olyanok is, akik minden alkalommal hazatérnek hozzánk. Flört The Club: 20 éve... 1989-ben indultunk, két évvel azután, hogy Európában teret hódított egy akkor még piciny csatakiáltás: aciiiiiid!!! Pár évvel később, az acid house-nak köszönhetően egy újabb, világméretű vallás térhódításának lehetünk szem-és fültanúi. A kezdetben illegális, majd később legális miséket, papok helyet dj-k celebrálták, akik ütemekkel, ritmusokkal és dallamokkal helyettesítették a szavak erejét. Magyarországon - a kezdeti próbálkozásokat követően - 1994-ben tudatosult néhány emberben, hogy nem múló divatról, trendi fellángolásról van szó. A dance klubok zeneiségét újraalkották, melyet évente több százezren fedeztek fel maguknak.

Fonyódi nyári programok

Fonyódi nyári programok

A 2008 évben megrendezett nyári programokonmelyet a Magyar Tenger.com KFT rendezett több ezer ember vett részt,és szórakozott.A weboldalon található programokat a Magyar Tenger.com KFT szervezi. Fonyódon soha ilyen számú rendezvény egy nyáron nem volt mint az idén lesz. A színvonalas programok között minden korosztály a legkisebbektől a legidősebbekig megtalálja ,a maga számára megfelelő koncertet,előadó estet,kiállítást. Az elmúlt évektől eltérően minden estére mind a Sörfesztiválon , valamint a Nyári Fesztiválon is megdupláztuk esetenként megháromszoroztuk az előadók számát,és ez nem ment a minőség rovására,hisz olyan neves előadók lépnek fel mint az Ismerős Arcok a nemzeti rock legjelentősebb zenekara, a P.Mobil mely dalain több generáció nőtt fel. Színvonalas előadó esten láthatjuk Vesztergám Miklós tárogató művészt.. Ezen kívül újdonság lesz minden este a rengeteg nyeremény ,ajándék. Ismert sportolókkal ,média személyiségekkel találkozhatunk esténként. Ezenkívül a fesztiválhoz tartozik ,egy nagy kirakodó,kézműves vásár is.

Magyar Tenger Disco - Vonyarcvashegy

Magyar Tenger Disco - Vonyarcvashegy

Klubunk, a vonyarcvashegyi Magyar Tenger Disco a Balaton északi partjának egyik legmeghatározóbb szórakozóhelye, amely immár közel két évtizede várja a szórakozni vágyókat. Minden évben arra törekszünk, hogy vendégeink színvonalas kiszolgálás és széles választék mellett, kellemes környezetben a legjobb zenékre szórakozhassanak, változatos stílusokban, válogatott DJ-k tolmácsolásában. Honlapunkon minden fontos információ megtalálható, a fotók és a videók pedig folyamatos betekintés adnak a klub életébe.

Hirdetés
Margaréta Étterem - Keszthely

Margaréta Étterem - Keszthely

A Balaton fővárosában Keszthelyen köszöntjük kedves vendégeinket! Éttermünk a belvárosban, a sétálóutcától 400 m-re, a nemrég létrehozott körforgalomnál található. Az étterem udvarában ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Családias légkörben, elérhető árakon kínáljuk magyaros és nemzetközi ételeinket. Éttermünk két 30 főt befogadó teremből áll, a belsőben zárt körű rendezvényeket is vállalunk. Fedett teraszunkon illetve kerthelyiségünkben 120 főt tudunk egyidőben fogadni. Szeretettel várja Önt, családját és barátait a sok éve együtt dolgozó Margaréta Étterem személyzete. Üdülési Csekket, Étkezési Utalványt, Sodex ho PASS, Ticket Restaurant, Cheque Déjeuner utalványokat is elfogadunk éttermünkben. Nyitvatartási idő: minden nap 11h-22h-ig. (Többször volt szerencsém kiprobálni, ajánlom mindenkinek! szerk.)

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Serpa Kalandpark - Balatonfűzfő

Serpa Kalandpark - Balatonfűzfő

Parkunk 2003-ban nyitott meg Balatonfűzfőn a Balatoni bob pálya és a Balaton uszoda tőszomszédságában. Célunk röviden összefoglalható: természetes mozgásformák, természetes környezetben. Három éves kortól a fizikai aktivitás végéig várjuk a csúszni, mászni, lőni vágyó kedves vendégeinket. Eszközeink kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden egészséges felnőtt és gyermek számára teljesíthetőek legyenek a feladatok. Csak a kishitűség, a motiválatlanság, vagy az akarat hiánya gátolhatja meg a sikerélmény elérését. A részvételhez utcai öltözet megfelelő. Optimális viseletként a sportruházatot és a zárt edzőcipőt ajánljuk. A falmászáshoz a puha szandál és a papucs alkalmatlan, helyettük mezítláb teljesíthető a feladat. A kalandösvény csak cipőben, vagy szandálban teljesíthető. Az íjászathoz és a drótkötélcsúszdához bármely viselet alkalmas. A szakszerű üzemeltetésnek és a szabályok betartásának köszönhetően fennállásunk hét éve alatt izomlázon kívül más probléma nem adódott. Büszkék vagyunk arra, hogy számos újonnan épülő parknak mintául szolgálunk, mint ahogy arra is, hogy a tervezéstől a kivitelezés utolsó ecsetvonásáig, mindent önerőből, saját kezűleg hoztunk létre.

Vasútmodell Múzeum képekben - Keszthely

Vasútmodell Múzeum képekben - Keszthely

Keszthelyen, a Festetics-kastély parkjában, a valamikor kaszárnya épületből kialakított múzeum tetőtere fog otthont adni a vasútmodell múzeumnak. Az épület alsóbb szintjein vadászati kiállítás nyílik. A múzeum 2008. március 21-én megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Az Európai Unió erősen üdvözli és támogatja is a volt katonai objektumok kulturális létesítménnyé alakítását. Így a létesítmény négyötöd részben EU-s, a fennmaradó részben pedig magyar állami és kisrészt önrészből (utóbbi Helikon Kastélymúzeum) épül. Az ötlet 2000 nyarán született. A tervezés és a modell-, illetve makett gyártó partnerek kiválasztása közel öt évet vett igénybe. A belső - fő kiállítási tér 60m hosszú és 12m széles. Négy terepasztal épült.

Tuti menü